O nas


Z dejavnostjo hladilnih, prezračevalnih in ogrevalnih sistemov smo pričeli leta 2003 v okviru samostojnega podjetja Silvester Lampe s.p. Glede na svojo rast smo leta 2011 oblikovali novo podjetje KlimaIN d.o.o.
Tako v letošnjem letu 2023 praznujemo našo dvajsetletnico obstoja, uspešnega delovanja, rasti in zadovoljnih strank širom Slovenije.

Podjetje ima osem zaposlenih in večje število terenskih ekip. Izvajamo tudi velike projekte, zagotavljamo krajše odzivne čase in strankam z našo dežurno službo nudimo stalno podporo in kakovostno vzdrževanje.

Poslanstvo in vizija

Verjamemo v prihodnost, ki bo temeljila na obnovljivih virih energije in varovanju narave za naše zanamce. Moderni ogrevalni, hladilni in prezračevalni sistemi zasledujejo te cilje in ne obremenjujejo okolja s škodljivimi z emisijami, CO₂ in drugimi toplogrednimi plini.
Naše poslanstvo temelji na znanju s področja novih tehnologij, energetsko učinkovitih in varčnih rešitvah, svetovanju strankam in kakovostnih izvedbah. S številčno ekipo zaposlenih skrbimo za pomoč pri obratovanju in vzdrževanju sistemov.