Klimati, hladilni agregati in razvodi

Klimati in večji centralni klimatski sistemi, ki jih srečujemo večinoma v poslovnem okolju za prezračevanje večjih objektov, proizvodnih hal, športnih in drugih dvoran, omogočajo poleg hlajenja in ogrevanja z rekuperacijo tudi zahtevnejšo in natančnejšo pripravo zraka vključno z sušenjem, vlaženjem in filtriranjem v skladu s HEPA standardi.

Storitve

Dobavljamo in izdelujemo kanalske sisteme za razvod zraka s potrebno toplotno in zvočno izolacijo. Krmilne in protipožarne rešitve v skladu s protipožarno zaščito.

Dobavljamo in postavljamo klimate in hladilne agregate. Zagotavljamo tehnično in ekonomsko učinkovite, optimizirane tehnične rešitve z najvišjimi stopnjami toplotne rekuperacije. Tako se zagotavlja zahtevana temperatura, čistotst in nasičenost s kisikom, vlažnost, ki je zahtevana v posameznih okoljih, proizvodnjah, računallniških centrih in arhivih. Visoko zanesljivost in redundantnost zagotovimo s podvojenimi rešitvami in pravilnim obvladovanjem točk ene napake.

Izvajamo redna in izredna vzdrževanja, popravila in nadgradnje, čiščenja razvodnih sistemov, ter kontrole delovanja proti požarnih loput.

Imamo več kot 20 letne reference doma in v tujini.