Hišno prezračevanje

Manjši hišni prezračevalni sistemi s funkcionalnostmi gretja, hlajenja, rekuperacije in čiščenja zraka predstavljajo najbolj dovršeno obliko upravljanja z zrakom.

Zakaj?

Prezračevalni sistem omogoča pretok zraka tako, da iz prostora odhaja osiromašen zrak, v prostor pa prihaja zrak napolnjen s kisikom. Kisik predstavlja pomemben del hrane za naše telo in regeneracijo telesnih celic. Še tako odličen ionizator ali drug filtririni sistem v iztrošenem zraku ne more nadomestiti kisika. Novejše hiše dobro tesnijo, zato postaja vse večji izziv in potreba po prezračevanju in hlajenju. Hišni prezračevalni sistemi z možnostjo gretja in hlajenja predstavljajo sodobno in kakovostno tehnološko rešitev za zagotavljanje s kisikom bogatega, čistega, primerno vlažnega in temperaturno želenega zraka. Prezračevalni sistemi z enoto za rekuperacijo toplotne energije omogočajo energetsko učinkovito rešitev namesto izgub, ki jih naredimo z odpiranjem oken ali slabimi prezračevalnimi sistemi.

Vrste prezračevalnih sistemov

1

Osnovni prezračevalni sistem

2

Prezračevalni sistemi z enoto za rekuperacijo toplotne energije

3

Prezračevalni sistem z dodatno možnostjo gretja in hlajenja

+ Poleg dobave in montaže opreme kakovostnih izvajalcev, izdelujemo prezračevalne kanale z vso potrebno avtomatizacijo.

Namestitev

Ta sistem predstavlja nekoliko obsežnejšo kanalsko inštalacijo. Izvedba pri obstoječih objektih je zato nekoliko zahtevnejša, pri novogradnjah pa je ta strošek veliko manjši. Ker ima vsaka hiša ali poslovno okolje svoje specifične zahteve in omejitve (tip gradnje, izogibanje poseganju v statiko objekta, klimatsko podnebje, življenski stil stanovalcev) vsako okolje obravnavamo individualno. Kontaktirajte nas za ogled in ponudbo.